Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Dana Morávková (52) patřila k největším favoritkám taneční soutěže StarDance. Diváci jí sice pilně posílají své hlasy, ale co se týče tanečního umění, porotu zatím moc nenadchla. Jive v podání Morávkové a jejího tanečního partnera Jiřího Heina dokonce získal od poroty o bod méně než stejný tanec u později vyřazeného Petra Bendeho (46).

Herečka s operetní manýrou svou účast ve StarDance bere smrtelně vážně a moc by si přála celou soutěž vyhrát. „Bere to opravdu hodně vážně, až si z ní dělají legraci, strašně prožívá vyhlašování a je hodně nervózní,“ řekl Super.cz zdroj ze zákulisí soutěže. Na Morávkové jsou zkrátka strašně vidět její obrovské ambice, což jí může v konečném zúčtování uškodit.

V oblíbené show tasí Morávková i své největší zbraně v podobě svůdných kostýmů, které si můžete prohlédnout v naší fotogalerii. V zatím posledním kole ukázala divákům pod odvážnými šaty pořádné bombarďáky. V prvních dvou kolech zase ohromovala nejen tanečními kreacemi, ale i hlubokým dekoltem, odhalenými zády a štíhlou sexy postavou, kterou by jí mohly závidět i mnohem mladší ženy.

Ani ženské zbraně však Morávkové nemusí stačit a kýžené vítězství v soutěži se může hodně rychle rozplynout jak pára nad hrncem. Stačí si jen vzpomenout na čtvrtou řadu StarDance, ve které předčasně vypadla velká favoritka Jitka Čvančarová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám