Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Kristen Stewart (34) nezklamala ani tentokrát. Na premiéru závěrečného dílu slavné série Twilight s názvem Twilight sága: Rozbřesk - 2. část se kráska představila v nádherné blyštivé zlatavé róbě až na zem od libanonského návrháře Elieho Saaba. K nim nejdříve nazula černé sandálky od Christiana Louboutina a stala se opět nejzářivější a nejfotografovanější celebritou celého večera. Ovšem nebyla by to Kristen, kdyby si ke konci premiéry ‚neulevila‘ od vysokých podpatků.

Podobně jako minulý týden na premiéře v Londýně, ani tentokrát Stewart nevydržela být za dámu po celou dobu promítání a pozdější recepce. Ještě než Kristen odešla ruku v ruce se svým přítelem Robertem Pattinsonem (37), jenž ji vzal na milost po nevěře s režisérem Rupertem Sandersem, herečka vyměnila své luxusní vysoké sandálky za nevzhledné kecky. S nimi pak absolvovala i závěrečné focení s Robertem a jejich kolegou z filmové ságy Taylorem Lautnerem (20).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám