Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Jak to ta Simona dělá, že je nejen krásná modelka, ale i krásná maminka? Dokázala nám to na focení, které absolvovala s výherkyní soutěže o celkovou proměnu, kterou Simona Krainová zaštiťovala.

Simonino tajemství vyzrazeno

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Něco málo o tajemství Simoniny krásy už tuší i paní Jolana, která absolvovala výhru v podobě proměny na klinice YES VISAGE pod patronátem právě Simony a následně spolu nafotily i fotky. "Bylo to pro mne celé jako sen, jak proměna, tak i samotné focení se Simonou," svěřila se Jolana. Navíc byla zdokumentována celá proměna paní Jolany a vy můžete posoudit sami.

6 cm přes bříško. I Simona ví své!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zázrak pro oblast bříška zná i Simona Krainová a jmenuje se kryolipolýza Zeltiq Coolsculpting. Sama Simona tento zázrak přiznala, když díky němu zhubla 7 cm přes bříško po prvním porodu. I paní Jolaně udělal radost v podobě 6 cm přes pas, a to bez jakéhokoli omezení a chirurgického zásahu do těla. Kryolipolýza Zeltiq Coolsculpting je nejúčinnější plně neinvazivní redukce tuku vůbec. V Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě, ve všech těchto městech, provozuje tuto patentovanou technologii pouze Simoně blízká klinka YES VISAGE.

9 kilo dole a opět štíhlé nohy na druhý den

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Klinika YES VISAGE je známá jako největší expert na redukci tuku a formování postavy, a tak není divu, že provádí jako první v Česku světovou novinku - laserem asistovanou liposukci 2 v 1 - SlimLipo - moderní a bezbolestnou technikou permanentního odstranění nahromaděného podkožního tuku. Dokáže odstranit jakékoli množství přebytečného tuku v jakékoli problémové partii v rámci jednoho zákroku. Účinek laseru zároveň ošetřenou kůži efektivně stáhne a navrátí její elasticitu. V oblasti nohou odstraní i celulitidu. A to vše bez narkózy, bez modřin, bez hospitalizace v nemocnici a hlavně trvale! Jedná se o nejkomfortnější skutečné odstranění tuku. Už druhý den se můžete těšit ze štíhlejších nohou, stejně jako paní Jolana. "Kdybych to nepodstoupila, nevěřila bych, jak snadné a skutečné to je!" popsala nám Jolana svůj výsledek. Celkově i s bříškem šlo dolů 9 kilo.

Ze dne na den o 5 let mladší

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

YES lifting. To je název dalšího zázraku, jehož jsme byli svědky. Okamžitý lifting a oživení povadlého obličeje, který vyhladí vrásky a navrátí obličeji zpět jasné pevné kontury. Provádí se bez složitého chirurgického zákroku, k uchycení povolených tkání je řešeno pouze jediným vpichem speciální mikrokanylou v znecitlivění, tedy odpadá nařezávání kůže skalpely či odřezávání podkoží a jizvy. "Lifting měl okamžitý efekt, a já se tak obešla bez obvazů po celé hlavě a dlouhého hojení, které by mě vyřadilo ze života na 14 dnů, jako tomu bývá u klasických faceliftů," pochvaluje si Jolana. Tato technika lze provést na celém obličeji nebo jen jeho jednotlivých částech.

Dárek zdarma

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Takovouto proměnu můžete darovat i vy, svým blízkým nebo prostě jen sobě. Protože klinika YES VISAGE v Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě je letos obzvláště štědrá a nabízí dárkové poukazy na všechny své služby zkrášlování, omlazení, péče o tělo, pleť a vlasy s bonusem až 25% hodnoty poukazu navíc zdarma. Zcela zdarma také můžete získat dárkový poukaz na preventivní vyšetření zdraví nebo profesionální kadeřnické služby salonu YES VIP, jehož služeb sama Simona Krainová využívá. Více radosti, krásy a zdraví za méně peněz, jako dárek, nebo prostě jen pro sebe.

Další články

Načítám