Hlavní obsah
Článek

Devatenáctiletá Tallulah Belle Willis (19), nejmladší ze tří dcer slavného hereckého páru a bývalých manželů Demi Moore (61) a Bruce Willise (58), si oblíbila chodit hodně nalehko. Během dovolené v mexickém Cabo San Lucas, kde se v posledních dnech nachází, jsou bikiny na místě, ale Tallulah v nich před měsícem strávila například i celý hudební festival Indio v Kalifornii. Jenže právě do Mexika výběr těch správných plavek podcenila, příliš jí neseděly...

Zatímco na festivalu se Tallulah ukazovala v cudném modelu s pasovými a jen mírně vykrojenými kalhotkami, na dovolenou s kamarádkou zvolila odvážnější variantu. Spodní díl však vůbec nedržel, kde měl, a podél třísel odchlípával.

Skvělé geny po mamince Demi však nejsou na škodu a Tallulah se může chlubit postavou, která je pro bikiny jako stvořená. Na první pohled zřejmá je ale i podoba s oběma staršími sestrami - dvaadvacetiletou Scout a čtyřiadvacetiletou Rumer. Nejen, že mají téměř stejné postavy, ale rovněž rysy v obličeji prozrazují, že tyto dívky jsou ze stejného těsta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám