Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Blonďatá exmilenka manžela jedné ze známých českých moderátorek Ornella Štiková (31), která má rodit už za čtyři měsíce, rozhodně na tak vysoký stupeň požehnaného stavu nevypadá. Dívka, která se spustila s ženáčem, sice pozoruje, že se jí nalila ňadra a má nějaké to kilo navíc, ale přesto by v ní jen málokdo poznal nastávající maminku. „Přibrala jsem šest kilogramů. A jen díky tomu, že dítě o víkendu začalo kopat, jsem si uvědomila, že jsem těhotná,“ řekla Super.cz Ornella. Podívejte se do fotogalerie na to, jak to Ornelle momentálně sekne.

„Těhotenství snáším bezvadně. Ani to kopání nebylo nic hrozného. Jako prvorodička jsem to pocítila až později. Zrovna jsme si povídaly s babičkou a najednou to přišlo. Tak jsem se lekla, o co jde, až mi to nakonec došlo: Aha, já jsem vlastně těhotná!“ svěřila se nám Štiková.

Tu jsme potkali v salónu její kamarádky Inky, která jí pomáhá s citlivější pletí v těhotenství. „Na obličeji ani na nohou jsem toho moc špatného nenašla. Jen je trošičku vidět něco na čele. Může to být nesprávný kosmetický přípravek, který buď nedostatečně, anebo příliš agresivně čistí pleť. Takové mohou poničit povlak na pleti, který moudře zařídila příroda, aby jím nepronikly do těla bakterie,“ řekla nám kosmetoložka, která je hlavně specialistkou na akné. Pomohla už nejedné celebritě a i puberťáky dokáže zbavit problémů až do posledního pupínku. Sama je mimochodem chodící reklamou na svůj podnik, když v jednaosmdesáti nemá jedinou vrásku.

„S velkou radostí jsem Ornellce doporučila správné přípravky. Jsou z mořských řas stejně jako život,“ vysvětluje paní Inka, která pak zapěla úplnou chválu na Moniku Štikovou.

„Maminku Ornelly jsem ještě neviděla, ale zasluhovala by nejméně vyznamenání od prezidenta republiky. Darovala totiž společnosti úžasnou bytost. Ornellka je moc hezká, příjemná, umí se krásně chovat. Potřebujeme, aby všechny maminky tohohle státu pracovaly stejně,“ dodala kosmetoložka Inka a Ornella se jen červenala.

Reklama

Další články

Načítám