Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Během tří let vztahu s jedním z nejpohlednějších fotbalistů světa Cristianem Ronaldem (39) se musela ruská topmodelka Irina Shayk (26) údajně s jeho nevěrami vypořádat už několikrát. Mladý sportovec nejspíš tu a tam ujede někde bokem, ale na půvabnou brunetku má své páky. Dvojice se navíc kvůli pracovnímu vytížení a neustálému cestování vídá jen zřídka. Naposledy se tak nejspíš stalo koncem dubna, kdy Ronaldo ‚ulítnul‘ s Brazilkou Andressou Urach proslulou kyprým pozadím.

Ta mu údajně učarovala už na internetu, když bodovala v soutěži Miss BumBum v rodné Brazílii. Ronaldo je známý svým obdivem k oblým ženským křivkám, o svou hubenou přítelkyni ale jistě přijít nechce, a tak si u ní žehlil už nejeden zálet.

Jak se zdá, zatím mu to prochází, jelikož během jejich páteční návštěvy tenisového zápasu během turnaje Mutua Madrid Open se k sobě opět měli velmi vřele...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám