Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Červnové vydání časopisu Vogue patří blondýnce Kate Upton (31), která už pro tento světoznámý titul fotila v minulosti. Popularita přírodními křivkami hojně obdařené Američanky tedy rozhodně neopadá a Kate je tak světlou výjimkou mezi dívkami chrastícími kostmi.

Někteří lidé z módního průmyslu ale prý mají s jejími tvary stále problém, Upton v rozhovoru pro Vogue uvedla: „Věci, které ti lidé odmítají, nedokážu změnit. Nemohu nic udělat s velikostí podprsenky, má prsa jsou přirozeně velká. Mohu cvičit a udržovat se zdravá a motivovaná, ale některé věci nezměním.“

Kariéra Kate Upton začala prudce stoupat v roce 2011, kdy se stala tváří značky Guess. Hned v únoru 2012 se pak stala senzací, když se objevila na obálce plavkového Sports Illustrated. Jako jedné z mála modelek v historii se jí navíc podařilo obhájit si tento post i následující rok. Naposledy se tak stalo v letech 1996, kdy se na titulu objevila Tyra Banks.

V minulosti se to povedlo ještě pár vyvoleným - Elle Macpherson, Christie Brinkley, Paulině Pořízkové a Carolyn Murphy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám