Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Marek Eben myslí na zadní vrátka. V milionářské osadě u Karlových Varů koupil pozemky, jejichž cena se může vyšplhat až na 30 miliónů korun. A to se zatím jedná jen o zatravněnou plochu. Pokud by se Eben rozhodl pozemky zasíťovat, může se jejich cena i zdvojnásobit.

Moderátor se zatím dušuje, že pozemky prodávat nehodlá. Sousedí totiž s jeho sídlem, které nechal vybudovat pro svou manželku Markétu upoutanou na invalidní vozík.

„Nekoupil jsem přece louky kolem našeho domu, abych je prodal někomu, kdo si hned vedle nás postaví barák,“ řekl Blesku moderátor s tím, že v budoucnu na pozemcích postaví dům pro někoho, kdo se o ně bude ve stáří starat.

„Musíme myslet na zadní kolečka. Postupem času budeme oba potřebovat, aby se o nás někdo postaral,“ má jasno Eben. Pokud by ale nutně potřeboval peníze, ví, že se může spolehnout na obrovskou hodnotu svých pozemků, které může kdykoliv výhodně zpeněžit.

Reklama

Další články

Načítám