Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Ladné křivky dam a vyrýsované svaly mužů pomůže odhalit to správné oblečení do jarního počasí. Musí to být tak akorát. Příjemný, lehce obepínající materiál ve svěžích barvách a nevtíravém designu je připraven i pro vás. Bezešvá trička v několika variantách, pro denní nošení i sport.

Triko, které se o vás postará

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Skoro neviditelné vlákno je základem pružné pleteniny, která vzniká v jediném pracovním cyklu jako téměř hotové tričko, včetně barevného desénu i včetně struktury jednotlivých zón. Nejenže se dobře nosí, ale umí se aktivně postarat o vaše tělo. Hřeje, nebo chladí podle potřeby.

Jednoduše elegantní

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Aby oblečení fungovalo podle našich představ, je vedle výběru toho správného vlákna důležitá konstrukce pleteniny a také technologie výroby. Vkládaný elastomer zajistí potřebnou pružnost důležitou pro vykreslení křivek vaší postavy. Jemné žebrování pleteniny, které tvoří plastický desén některých fazón, dokáže odvést přebytečné teplo vašeho těla.

Pro dobrý pocit

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Aby měl člověk radost z oblečení, musí se v něm cítit dobře. To trička z řady X-compact-light splňují beze zbytku. Trendové barvy, jednoduché fazony a neuvěřitelná lehkost výsledné pleteniny, to jsou jarní trička Moira. A navíc - jednoduchá údržba rychleschnoucího materiálu bez žehlení také není k zahození.

Další články

Načítám