Hlavní obsah
Článek

Ivana Gottová (48) i po tolika letech žárlí na svého manžela, mnohonásobného Slavíka Karla Gotta (†80). Zpěvák, kterého stále obletuje spousta žen, je totiž na svých koncertech obklopován mladými kráskami a Ivaně tentokrát nejvíc ležela v žaludku půvabná blondýnka Gabriela Gunčíková (30). Té Gottová vyčetla, že Mistra převyšuje na vysokých podpatcích a ten pak vypadá uťáple.

„Ivana se rozjela, vlétla do zákulisí a Gábině začala vyčítat, že by si taky mohla vzít boty na menším podpatku, aby vedle ní Karel nevypadal jako uťáplý mužíček,“ řekl deníku Aha! jeden ze členů orchestru. Gunčíková má společně s Gottem zpívat na Slavících a Gottové se nelíbí, že by snad blonďatá dračice převýšila jejího slavného manžela. Tomu to však vůbec nevadí a s mladinkou zpěvačkou si na pódiu rád zalaškuje.

„Karel Gott si z toho udělal srandu, že jsem přišla na vysokých podpatcích, dala jsem mu pusu, on se usmál a řekl, že si na mě příště bude muset vzít žebřík,“ popsala situaci Gunčíková. Na tu ale vzápětí vlétla Ivana Gottová, která měla opačný názor a Gunčíkové vyčinila.

Reklama

Další články

Načítám