Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Iveta Bartošová (†48) asi trpí jakousi zvláštní genetickou vadou, kvůli které při každém nachlazení vypadá tak, jako by po třídenním tahu vylezla z nádražní putyky. I když se poslední dobou vyhrabávala z totálního dna, po nedělním vysílání pořadu Iveta živě to vypadá, jako by zase hodila zpátečku a pořádně při tom šlápla na plyn. Kontroverzní zpěvačka je prý marodná, ale místo prášku si snad vzala nějakou osmdesátiprocentní medicínku. Podívejte se na sestřih toho, co v televizi prováděla.

Bartošová bohužel působila stejně jako vždy, kdy se rozhodně alkoholu nevyhýbala. Sama sebe dojímala, mluvila podobně nesrozumitelně jako Mireček z Básníků, a navíc trhaně, jako by rozebírala věty na součástky. Také její přehnané vrtění hlavou naznačovalo, že hlavu měla čistou jen zvenku.

„Iveta je nachlazená,“ bránil pěnici moderátor Jan Antonín Duchoslav, kterému bylo coby zkušenému flamendrovi Ivety líto, a tak ji nechal mluvit jen minimálně, aby nedošlo k ještě větší ostudě. Od jisté doby se, alespoň podle zpráv od bystrých diváků, na obrazovce raději ani neukazovalo číslo do studia. Snad aby se nikdo Bartošové nemohl na nic ptát.

Víc prostoru než žena, o které pořad je, dostala i prodejkyně dietních krabiček nebo dočasný PR manažer Bartošové. „Iveta je hrozně svědomitá. Práci bere strašně zodpovědně,“ vtipkoval Patrik Petr a udržel při tom kamennou tvář.

Většině lidí neuniklo, že Bartošová byla v hrozném stavu, její facebookový profil zahltili kritickými reakcemi dokonce i její nejvěrnější. „Mohu vědět, co se Ivetě stalo, že se opět napila? Proč jste ji dali na obrazovku, když vidíte, že je připitá?... Už jsem věřila, že to dá, ale dnes je Iveta určitě opilá, sotva mluví… Já jsem věřil v zázrak a koupil jsem si lístky na koncert. Zase byla nalitá,“ psali smutně diváci. Teď je třeba jen počkat si na to, jakým způsobem svůj stav Iveta Bartošová ospravedlní tentokrát.

Reklama

Další články

Načítám