Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka a modelka Martina Gavriely (45) je dojatá k slzám. Její syn Antonio už bere jejího přítele Marcuse Trana, se kterým žije tři roky, jako tátu. Toho vlastního skoro nezná. S bývalým izraelským manželem se Martina rozešla dva měsíce po Tonyho narození.

"Jsem šťastná, že můj desetiletý syn si našel sám svého tátu. Takhle si dnes vyplnil svůj domácí úkol. Tohle byl můj sen. Děkuji," napsala na sociální síť Martina.

Malý Tony měl za úkol napsat, co tvoří rodinu. A tak jako maminku napsal Martinu, tatínka Marcuse Trana, sebe a sestru Jessicu. "Vždycky když Marcus někam jede, hned se ptá, kdy se vrátí. A když se nevrací tři hodiny, hned mu píše, ať se okamžitě vrátí, že máma dělá večeři. Je na něj fixovanej," říká Martina. 

Teď bude muset ale pár dní bez Marcuse vydržet. "Jede hrát krajanům do Chicaga. Nějak to bez něj zvládneme. Celé léto pak bude jezdit s Walda gangem šňůru, tak doma taky nebude pořád. Tak zase Tonda bude muset trošku 'zmamánkovatět'," dodala s úsměvem Gavriely.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám