Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48) má i bez pomoci svého ochranitele Josefa Rychtáře (65) fanouškovskou základnu den ode dne skromnější, s jeho pomocí jí ale nejspíš nakonec nezůstane ani jeden jediný příznivec.

Nedávno si pádem z kola zranila klíční kost, přesto dorazila na domluvené vystoupení do Lipan u Prahy. Její milenec Rychtář ale zase udělal pěkné haló. V hospodě, kde se vystoupení konalo, i se svými kumpány důležitě hlídkoval, aby snad někdo nechtěl Ivetino vystoupení zaznamenat na kameru či foťák.

Na baru se mu nepozdávala dvojice mladých lidí, a tak neváhal zakročit. Dívku popadl tak hrubě, že jí prý pohmoždil ruku, informoval Blesk. Po jejím příteli hodil sklenici a slovně mu vyhrožoval. Napadení dokonce zavolali policii. Strážci zákona vyslechli svědky a odjeli. „Ten člověk je šílenec. My jsme přitom nic neudělali, jen jsme stáli u baru s pitím v ruce,“ řekli napadení, kteří byli z chování Rychtáře naprosto zděšení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám