Hlavní obsah
Článek

Nikol Moravcová končí v televizi. Sexy moderátorka se rozhodla pro odchod z módní televize Fashion TV kvůli jiným zakázkám. Televize za ni už několik týdnů hledá náhradu.

"Dostala jsem nabídku vlastního lifestylového pořadu na TV5 o módě a designu a je to příležitost, jak se posunout v kariéře dál, nabídka vlastního pořadu se neodmítá," řekla Super.cz důvod odchodu Nikol.

V konkurzu o Nikolin bývalý post bojovaly i krásky Michaela Štoudková nebo Romana Pavelková. Obě postoupily do finálového klání, ale nakonec neuspěly. Možnost získat post hvězdné moderátorky jim vyfoukly jiné blond krásky.

Poslední trojice blondýn Nikola Vykydalová, Kateřina Castková a Nicole Novotná se utká v superfinále o prestižní místo moderátorky módní televize. Vyrazí točit reportáže na ples Masquerade, který se koná již ve čtvrtek v Obecním domě.

Vítězka této malé reality show Face of Fashion TV, kterou si pomocí SMS hlasování zvolí diváci na přelomu listopadu a prosince, získá kromě místa také kurz angličtiny na Education First na Maltě a bude také natáčet relaci Fashion Lifestyle v šestihvězdičkovém hotelu na ostrově Mauricius.

Reklama

Další články

Načítám