Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Břišní tanečnice Anife Vyskočilová (50) je další známou tváří, která podstoupila plastickou operaci prsou. Již řadu let se trápila tím, že má povislá ňadra. Pořádně zabrat dostala hlavně kojením. „Také se mi nelíbila velikost prsních dvorců," prozradila Anife, která podstoupila operaci dnes krátce před polednem.

„Nejprve jsme provedli modelaci poprsí. Poté následovalo vyplnění objemu a nakonec zmenšení prsních dvorců," upřesnil MUDr. Peter Ondrejka ze známé pražské kliniky, kde již podstoupila plastiku prsou například Eliška Bučková (34).

Operace proběhla bez komplikací. Anife je v naprostém pořádku a dokonce již čtyři hodiny po plastice chtěla nemocnici opustit. Pohádala se kvůli tomu se svým kamarádem, lékařem Issamem Alawou, který jí zakázal jakékoli aktivity do doby zahojení, a doporučil jí, aby během rekonvalescence krotila svůj temperament. Neposedná Anife se chtěla již zítra věnovat natáčení videoklipu.

Reklama

Další články

Načítám