Hlavní obsah
Článek

Úspěšná britská herečka Keira Knightley (27) zdobí nové číslo časopisu Allure, kde pózuje oděná jen do kalhot a svršku, pod kterým nic víc nemá. Jak sama hvězda nového filmu Anna Karenina uvedla, s odhalováním svého těla nemá problém. Ti, co s Keirou spolupracují, ale tvrdí něco jiného.

„Jsem docela přísná v tom, co ukážu. Spodní část těla ne. Nevadí mi ukazovat má prsa, protože jsou velmi malá a lidi tak nezajímají,“ uvedla Knightley v rozhovoru.

Ale lidé, kteří s herečkou přichází často do styku, mají obavu o její váhu. Spekulace o tom, že Keira trpí anorexií, se vedou už dlouhá léta.

Na řadě starších i současných fotografií je Keira opravdu velmi hubená, na propagačním plakátu k filmu Král Artuš musela prý být dokonce digitálně upravena, aby měla plnější tvary. Několikrát měla i od specialisty na výživu sestavený jídelníček, ten ale údajně svůj účel nesplnil.

„Šla jsem k lékaři na vyšetření a pro radu, co pro to mohu udělat. Řekl mi, že mám hodně jíst a pít a přestat cvičit. Moje tělo je tak prostě stavěné, jsem štíhlá, ať dělám, co dělám,“ prozradila tehdy Britka.

„Nejsem anorektička. Možná jen mé tělo není nějak v pořádku. Nebo můj obličej není v pořádku, anebo můj hlas není v pořádku. Když si procházíte obdobím, v němž vás každý kritizuje, říkáte si, že mají asi pravdu,“ vyjádřila se Keira.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám