Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Legendární herec, moderátor a bavič Jiří Krampol (85) se v sobotu v devatenáct hodin stal hrdým dědečkem! Manželka jeho syna Petra (31) Eliška přivedla na svět zdravou holčičku Lujzu. "Jsem děsně šťastný. Hlavně ale aby bylo miminko zdravé a mělo celý život štěstí," řekl Super.cz dojatý Krampol.

Lujza přišla na svět s porodní váhou 3,5 kilogramů a měřila padesát centimetrů. Hrdý tatínek Petr byl u porodu. Ten je nevlastním synem Krampola. "V roce 1993 jsem se počtvrté oženil s Haničkou a pět let na to, když bylo jejímu klukovi Petrovi osmnáct, mě požádal, abych ho adoptoval. Mám ho rád jako vlastního, tak jsem to udělal," svěřil se Krampol. Na lednové svatbě adoptovaného potomka, jenž si vzal přítelkyni po jedenáctileté známosti, se ale dmul možná ještě víc než kdyby měl Petr jeho geny. Snad právě proto mu daroval vysoce ceněnou nemovitost na Okoři.

"Budeme mohutně oslavovat. Oba s manželem nepijeme, takže Jiříček si dá heřmánkový čaj a já tonik. Ale dáme si spolu indiánský doutníček," prohlásila pro Super.cz nadšená babička Hana Krampolová (†59). Ta o sobě dala naposledy vědět šíleným nápadem, když svého psa nechala obarvit a nalakovat mu drápky.

Za svým prvním vnoučetem ale ani ona ani Jiří Krampol zatím nemohou. I když porod proběhl v pořádku, maminka dítěte je unavená a tak rodinu požádala, aby s návštěvami počkala až po jejím návratu z porodnice.

Krampol má kromě Petra také syna Martina. Ani ten ale není jeho vlastní. Vyženil ho při třetí svatbě. Martin je přítelem Bereniky Saudkové, dcery slavného kreslíře Káji Saudka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám