Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Extrémní vypětí, stres a odloučení od rodiny – to všechno se začíná podepisovat na pěti nejúspěšnějších finalistech nové éry SuperStar tak, že byl na pomoc povolán odborník na lidskou duši. Sabina, Veronika, Adam, Martin a Štefan přiznali, že jsou na hranici svých fyzických i duševních sil.

Proto štáb soutěže povolal do vily psychoterapeutku Jitku Douchovou. A na povrch vylezly překvapivé věci. Například to, že po deseti týdnech strávených v SuperVile už si krizí prochází i největší flegmatik soutěže, krasavec Štefan. Jak přiznal, už toho bylo na něj příliš, nemohl uspokojovat své základní potřeby a následně vybuchl. „Najednou jsem byl na dně s trpělivostí,“ přiznal.

Poté, co si finalisté popovídali s odborníkem, bylo jasné, kdo zvládá napětí kolem soutěže nejlíp. „Nejsilnějšími osobnostmi ve vile jsou Sabina a Adam,“ řekla psychoterapeutka, která se snažila pocuchaným nervům vyčerpaných soutěžících poskytnout první pomoc. Nakolik se po duševní očistě dali talentovaní zpěváci dohromady, to bude jasné už v neděli od 20:20 hodin. Na TV Nova totiž začne osmý finálový přenos, tentokrát s tématem hitů 90. let. Speciálním hostem v rozhodnutí bude tentokrát Ben Cristovao (36).

Reklama

Další články

Načítám