Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Simona Krainová (51) otálela více než půl roku, než vzala do společnosti médií svého prvorozeného syna Maxe. "Dřív jsem ho ukazovat nechtěla. Nejsem jako jiné celebrity, které posílají i fotky ze střihání pupeční šňůry," řekla Super.cz modelka. "Ale už se začalo říkat, že ho nechci ukázat, protože je hrozně ošklivej, má snad tři hlavy nebo co. Někdo i pochyboval, jestli jsem si miminko vůbec nevymyslela," dodala.

S půlročním Maxem zapózovala ve vnitrobloku Slovanského domu, kde s manželem Karlem bydlí, dokud nebude mít zrekonstruovaný byt v Dejvicích. Na dětském odpoledni, které se tam zrovna v sobotu pořádalo, se pochlubila, jak její dítě zdárně prospívá.

"Snad si to ani nezasloužím, jak je Maxík hodný. Vůbec nepláče, dokonce jsme ani nezaznamenali, když se mu začaly prořezávat zoubky. Krásně papá, nepronásledují nás žádné nemoci," svěřila Simona, které se od malého nechce odcházet ani kvůli práci.

"Teď musím plnit svoje závazky k Elite Model Look, ale na celé léto odjedeme. Pronajali jsme si postupně čtyři domy v zemích kolem Středozemního moře a budeme kočovat," těší se. Původně chtěla s rodinou zamířit do Malibu, ale má strach. "Jednak z útoků teroristů a pak taky člověk neví, jak je vlastně s tou radiací z Japonska," míní.

Simona dostala před pár dny nečekanou pracovní nabídku. "Ozvali se mi z Francie kvůli velkému filmovému natáčení. Přitom, když jsem tam roky žila, nikdo z filmové branže po mně ani neštěkl," vyprávěla. Jedná se o roli emigrantky, bývalé tanečnice a modelky se silným přízvukem. "Manžel mě přemlouvá ať to vezmu, že je to šance. A slíbil, že by byl ve Francii s Maxem měsíc se mnou. Já ale ještě váhám," uzavřela Krainová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám