Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Snad každá dívka či žena zažila to, že odešla z kadeřnictví zoufalá a se zcela jinými vlasy, než chtěla. I české krásky si prošly tím, že jim bylo po zásahu kadeřníka do pláče. Kdo dopadl nejhůř? Modelka Hanka Mašlíková (41) odešla s vlasy zelenomodrými, Tereza Zimová měla vlasy fialové.

"Skončila jsem jednou s fialovými vlasy. Stalo se to tak, že jsem byla v posilovně a měla jsem vlasy odrostlé. Vedle mě běhala nějaká kadeřnice a nabídla se, že mi to spraví. Můj kadeřník byl v té době na dovolené. No a dopadlo to katastrofálně," řekla Super.cz Tereza Zimová.

"Jednou jsem byla skoro plešatá. Pan kadeřník si asi myslel, že mám dost hustý vlasy, pořádně mě prostříhal a z paní dlouhovlasý byla paní pětichlupka," prozradila se smíchem modelka Romana Pavelková.

Kvůli zásahu kadeřníka jednou plakala i modelka Hana Mašlíková. "Nejhorší byla modrozelená barva na mé hlavě. A před Vánoci. Ona se ta platina nějak nezdařila. To jsem fakt obrečela a zachraňovali to někde jinde. Vánoce byly bohužel modrozelené," upřesnila Hanka.

Ani Tereza Černochová (40) není výjimkou a prožila si své. "Na základce, někdy v páté třídě, jsem si přála být již ženská a maminka mě vzala ke své kadeřnici. Přinesla jsem si fotku Janet Jackson, která byla zrovna ostříhaná nakrátko a bylo to úžasné. Kadeřník mě ostříhal naprosto příšerně. Vypadala jsem jak tatrman a jelito. Velmi jsem trpěla, a to obzvlášť druhý den, když jsem měla jít do školy," dodala zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám