Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Světovou slávu si tato oblíbená komediální herečka získala až po čtyřicítce. Ještě mnohem dřív se ale objevila v roli, kterou si s ní dnes spojí už jen málokdo. Jako kadetka Karen Thompson si v populární komedii Policejní akademie z 80. let zahrála hlavní ženskou roli a lásku Steva Guttenberga alias Mahoneyho. Onou herečkou není nikdo jiný než Kim Cattrall (56).

Ještě jako brunetka zářila v roce 1984 osmadvacetiletá Cattrall v komedii, která je dnes považována za nestárnoucí klasiku, jež pobaví všechny věkové kategorie i po desátém zhlédnutí. Před Policejní akademií Kim působila spíš jako seriálová herečka a právě další seriál z ní po letech udělal hvězdu první ligy. Samantha Jones ze Sexu ve městě je zkrátka pojem.

V osobním životě se ale Cattrall příliš nedařilo. Třikrát se vdala a třikrát se také rozvedla. Jejím prvním mužem by Larry Davis, manželství trvalo pouze dva roky. Druhé manželství s Andre J. Lysonem vydrželo už sedm let a herečka kvůli němu odjela do Frankfurtu nad Mohanem a učila se německy. V letech 1998 až 2004 byl jejím zatím posledním mužem Mark Levinson, s nímž Kim napsala knihu o ženském orgasmu. Herečka byla ale spojována s řadou dalších slavných mužů z řad politiků, herců i muzikantů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám