Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká modelka Adrianne Curry (30), která se dostala do povědomí veřejnosti díky soutěži Amerika hledá topmodelku, jejíž první řadu vyhrála, má rozhodně kuráže na rozdávání. Na sociální síť poslala snímek, na němž pózuje jako drsná hrdinka akčního komiksu pro dospělé. Její oblečení je totiž víc než úsporné...

Přepadení od takové démonické krásky v latexu a vysokých kozačkách by si určitě nechal líbit nejeden muž. Ovšem proč se Adrianne takhle vymódila, to už nevysvětlila. Od Halloweenu už je přeci jen daleko. K fotce na internet pouze připsala: „Já a dnešek“.

Soutěž o americkou topmodelku Adrianně odstartovala skvělou kariéru. Curry, která se otevřeně hlásí k bisexualitě, ale je vdaná za herce Christophera Knighta, se stala tváří kampaní pro Von Dutch, Macy’s, Ed Hardy a dalších značek. Objevila se v mnoha časopisech a v roce 2006 a 2008 rovněž pózovala pro Playboy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám