Hlavní obsah
Článek

Mnohonásobná Slavice Lucie Bílá (57), která nedávno zmátla fanoušky i novináře vymyšlenou svatbou, se dušuje, že se už nikdy nechce vdávat. Po rozpadlých manželstvích se Stanislavem Penkem a Václavem Noidem Bártou (43), jí vztah na psí knížku plně vyhovuje.

„Měla jsem dvě svatby, to stačí, zkusila jsem si to a bylo to moc krásný,“ řekla Lucie Bílá v pořadu Limuzína s Mírou Hejdou s tím, že další veselka už nepřichází v úvahu. Také její partner Petr Makovička už byl jednou ženatý a do chomoutu se rozhodně nežene.

„Není to pro nás podstatné, nejdůležitější je, že je nám spolu dobře, nepotřebujeme spolu nic zveřejňovat a mít na to papíry,“ míní Bílá.

Zpěvačka je prý ráda, že se její partner cítí svobodně. „Když ho to se mnou přestane bavit, a ono to se mnou není jednoduchý, tak má snadnou cestu ode mě odejít. Samozřejmě udělám všechno pro to, aby se to nestalo, protože jsem za ty tři roky vedle něho hodně šťastná,“ uzavřela Bílá.

Co dalšího na sebe Lucie Bílá práskla? Jak motivuje soutěžící v talentové soutěži a proč si média myslela, že se doopravdy vdala, se dozvíte dnes večer na Óčku.

Reklama

Další články

Načítám