Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Marcela Holanová (72) se objevila po delší době zase na veřejnosti. A vypadala skvěle! Nikdo by jí nehádal blížící se šedesátku. Super.cz přiznala, že v posledních měsících žije zdravě, cítí se výborně a dokonce přestala pít své oblíbené pivo. “V poslední době mi přestal alkohol úplně chutnat. Nevadí mi to. Cítím se výborně,“ prozradila Marcela.

Na křtu knihy své kamarádky kartářky Ivany Reginy Kupcové Sádlové v Malostranské besedě popíjela jen vodu a džus. Ivana Regina patří k jejím dlouholetým kamarádkám a pravidelně jí vykládá karty. “Musím se přiznat, že Ivana je výborná. Její předpovědi se vždycky naplnily,“ přiznala zpěvačka.

V knize s příznačným názvem Už nesmíš plakat se známá kartářka svěřila se svými trpkými zkušenostmi týrané ženy. Ivana Regina knihu sepsala s kamarádem a kolegou, známým léčitelem Janem Saavedrou. Kmotry nové knihy se společně s Marcelou Holanovou stali Petr Hapka (†70), Petr Kolář a Yvetta Blanarovičová, která se na křtu svěřila, že ji obtěžují duchové.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám