Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Během dnešního dne probíhá na TV Prima casting na partnerku bývalé novácké hvězdy Karla Voříška (60). My tam zastihli aktuální českou Miss Earth Moniku Leovou (32), která do budovy dorazila kolem třinácté hodiny a strávila tam hodinu a půl. Exotická kráska ale není zdaleka jediná, kdo se konkurzu zúčastnil.

Kandidátek je několik, více než pět. Patří mezi ně například Monika Valentová, manželka Martina Veselovského, která na Primě uváděla pořady Sauna a Prima jízda. Ovšem také Nikol Lenertová nebo Klára Doležalová, které za sebou mají také velké moderátorské zkušenosti. Největší favoritkou je podle našich informací právě Klára, vše se ale ještě může změnit.

Na Primě ovšem mlží. "Partnerku ke Karlovi Voříškovi stále hledáme, už proběhly kamerové zkoušky s našimi současnými moderátorkami Terezií Kašparovskou, Sandrou Parmovou a Monikou Zajícovou. Na druhé kolo jsme pozvali ještě další zajímavé tváře," sdělil Super.cz tiskový mluvčí David Vaníček.

To, že jsme na vlastní oči viděli Moniku Leovou, ovšem popřít nemohl. "Monika Leová tady skutečně byla, téma pracovní schůzky si ale s dovolením nechám pro sebe," dodal. Že by zrovna Monika byla před kamerou k Voříškovi ideální, se nezdá ani nám. Na Primě pro ni ale s nějakou pozicí prý určitě počítají.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám