Hlavní obsah
Famous
Článek

Jude Law (39) prý nechápe, proč má pověst proutníka a sukničkáře, když byl většinu života věrný v dlouhodobých vztazích. Britský herec se rozešel s manželkou Sadie Frost a pár dní nato už ho viděli v objetí se Siennou Miller, s níž se několikrát dával dohromady a zase rozcházel. Nakonec mu herečka dala kopačky, když ji prý podvedl s chůvou svých dětí. Jude to ale odmítá a tvrdí, že ho lidé jen nechápou.

„Byl jsem v oddaných dlouhodobých vztazích většinu svého života a jsem věrná duše. To je také důvod, proč sukničkář a sexsymbol nejdou na mě použít. To jen dokazuje, že mi lidé absolutně nerozumějí,“ tvrdí Law.

Se Sadie Frost má šestnáctiletého Raffertyho, dvanáctiletou Iris a desetiletého Rudyho. Z krátkého poměru se Samanthou Burke má tříletou Sophii.

„Jsem člověk, který moc rád dává. Jsem velmi společenský. Respekt vůči druhým pro mě znamená mnoho. Můj otec mi vždy říkal: ‚Dávej si pozor, kolem Tebe jsou lidé, kteří jsou na tom lépe než ty i hůře než ty.‘ A myslím, že to je dobré pravidlo pro život,“ dodal Law v interview pro německou edici magazínu Cosmopolitan.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám