Hlavní obsah
Článek

Hollywoodský krasavec Matthew McConaughey (43) vždy patřil mezi herce, kteří si dávali záležet na vypracované postavě. Často chodil běhat a cvičit nahý do půl těla na pláž a nad jeho figurou, která hrála svaly, zjihlo nejedno ženské oko. Matthew si ale nejspíš řekl, že dost bylo rolí hezounů a když dostal nabídku zahrát si náročnou postavu pacienta nemocného HIV jménem Ron Woodroof, šel do toho i za cenu obětování svalů.

Herec kvůli roli ve snímku The Dallas Buyers Club zhubnul během pár měsíců víc než 15 kilo a rozhodně se mu podařilo docílit nezdravého vzhledu.

Nyní herec přiznal, kolik vlastně váží, když v rozhovoru pro server HitFix.com uvedl: „Z devadesáti procent je to o dietě. Teď už se cítím docela dobře, i když mám tak o třetinu méně energie. Je ale jedno, jestli cvičím nebo ne. Záleží na tom, jak moc, nebo jak málo jím.“

Zároveň ale Matthew říká, že i on musí bojovat s chutěmi: „Rozhodl jsem se vyvarovat místům, kde je moc velká koncentrace vůní a jiných podnětů. Určitě bych tenhle rozhovor nechtěl dělat v bufetu Pizza Hut,“ smál se herec, který se už nemůže dočkat, až si dopřeje pořádný burger.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám