Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Bořek Slezáček (56) se sice momentálně raduje z narození druhého syna, problémy z minulosti ho ale i tak dohánějí. Již nedávno jsme psali, že dluží, kam se podívá. Nyní se Super.cz dostal do rukou dokument, který prokazuje, že bývalý manžel Simony Krainové (51) nezaplatil zatím ani víc než třináct let starý dluh za jízdu načerno v pražské hromadné dopravě. Z dvou stovek pokuty je nyní rázem dluh vyšší než čtrnáct tisíc korun!

„Již před třinácti lety vydal soud platební rozkaz. Původně měl Slezáček platit kolem 1300 korun i se soudním poplatkem. K tomu se ale neměl, nepřebírá si poštu, a tak byla nyní nařízena exekuce. V ní je momentálně dluh ve výši 14 500 korun,“ sdělil nám informátor.

Slezáček se dokonce nechal přihlásit na ostravské radnici, což je podle Exekutorské komory častý prohřešek dlužníků. Ke svým dluhům, které prý dosahují výše přes milión korun, se staví laxně. „Nějak mě to nezajímá,“ sdělil Slezáček v říjnu Televizním novinám.

„I celebrity občas jezdí městskou hromadnou dopravou a myslí si, že když jsou celebrity, tak nemusí platit jízdenky,“ dodal náš zdroj.

Reklama

Další články

Načítám