Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Chvíle nepopsatelné radosti zažívá zpěvačka Celeste Buckingham (28). V těchto dnech odstartovala plánované pracovní aktivity v USA, a to rovnou návštěvou New Yorku, kam byla pozvaná Donaldem Trumpem a jeho nadací Fund Anything. Ta finančně podporuje výjimečné projekty i jednotlivce, a do kampaní zapojuje donátory z celého světa.

Miliardář Donald Trump se prostřednictvím svojí nadace rozhodl osobně podpořit mezinárodní pěveckou kariéru Celeste Buckingham sumou 25 tisíc dolarů. A na své stránce dokonce vyzval další donátory, aby talentovanou zpěvačku taktéž podpořili – cílová suma je 100 tisíc dolarů.

„Byl to neskutečný zážitek. Život se mi změnil ze dne na den. Myslím, že odteď se bude dít hodně nových věcí. Jsem za to ráda nejen kvůli sobě, ale za celý náš tým. Je to důkaz toho, že když člověk tvrdě pracuje, dokáže opravdu hodně,“ neskrývá své nadšení mladá hudebnice, která se 
o své štěstí podělila i s diváky živého vysílání pořadu Good Day New York americké televizní stanice Fox5 News.

„Můžeme potvrdit, že Celeste byla ze strany Donalda Trumpa a jeho týmu vyjádřená velmi silná osobní podpora i pro její nadcházející aktivity - ať už umělecké, anebo týkajíce se medializace jejích plánovaných aktivit v USA,“ potvrdil Super.cz nevídaný úspěch Celestin manažer Lumír Mati. „V těchto dnech taktéž vrcholí jednání o exkluzivní celosvětové smlouvě 
s americkým managementem, který Celeste garantuje uměleckou spolupráci s předními celosvětově uznávanými hudebními producenty. Podrobnosti o tom zveřejníme v krátké době,“ dodal Lumír Mati.

V rámci své pracovní cesty do New Yorku přijala Celeste také pozvání organizátorů každoročního prestižního eventu Slovak Fashion Night, který si letos připomíná dvacáté výročí slovenské a české nezávislosti. Svou účastí tak v noci na pátek podpořila prezentaci mladých návrhářů ve „velkém jablku“. Na mole představila své modely vítězka bratislavských Módnych dní 2012 Slavomíra Vlasová, návrháři Mária Štraneková, Silvia Kissová a další talentované designérky z Česka a Rakouska.

Ani přes pracovní povinnosti v New Yorku a školní v Nashvillu však Celeste nezapomíná na své fanoušky v Česku. Už koncem května přiletí do Evropy, aby mohla v pražské Retro Music Hall s Majkem Spiritem vystoupit na plánovaném narozeninovém koncertu. Speciálním hostem obou koncertů bude Celestina mladší sestra Carmel, která taktéž rozjíždí slibnou pěveckou kariéru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám