Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Pro americkou herečku Demi Moore (61) nebyl rok 2012 dvakrát šťastným obdobím. Kvůli milostným avantýrám jejího mladšího manžela a herce Ashtona Kutchera se nakonec jejich manželství rozpadlo a Demi psychicky velmi strádala. Jak to tak ale bývá, všechno chce svůj čas. Ten totiž zahojí všechny rány.

Bývalá manželka Bruce Willise po rozchodu s Kutcherem strávila nějaký čas na psychiatrii. Tam se léčila mimo jiné i s anorexií a se závislostí na návykových látkách. Kvůli jejím záchvatům a narušené psychice se jí dokonce vyhýbali i její nebližší.

Jak se ale zdá, Demi je z nejhoršího venku. Nedávno se usmířila se svou dcerou Rumer, která se s ní dříve odmítala stýkat, a opět začala navštěvovat hodiny jógy, kde, jak se zdá, poznala novou lásku.

Během svých návštěv studia Yoga Gym se seznámila s australským dobrodruhem a lovcem perel Willem Haniganem (30). „Známe se díky józe a hodně se sbližujeme. Je to úžasná žena,“ řekl magazínu Star sám svalnatý sympaťák. Podaří se urostlému Willovi zacelit ránu po nedávném Demiině rozchodu?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám