Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Stejně jako každé jaro, i letos se to módními novinkami jen hemží. A ani svět spodního prádla není výjimkou. Návrháři se předhánějí s nápady, jak podtrhnout ženské tvary a naplnit každý dekolt. Přinášíme vám nejžhavější novinky, ve kterých budete zaručeně neodolatelná. Podívejte se s námi!

Proč si zamilujete novinky od Astratex.cz?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Prádlo od Astratex.cz skvěle sedí, respektuje linie ženského těla, kterým se dokonale přizpůsobí a tím zajišťuje maximální pohodlí. Lichotící střihy vždy vytvoří přirozený tvar poprsí a v obrovském množství velikostí a designů si vybere opravdu každá z vás. Komfort a sexy vzhled je luxus, který si může dovolit skutečně každá žena!

Univerzální kráska ke každé příležitosti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Push-up podprsenka by neměla chybět v žádném prádelníku. Pozvedne vaše vnady, stejně jako sebevědomí. Díky vyjímatelným vycpávkám můžete regulovat, jak plný dekolt budete mít. Příjemný materiál zaručí celodenní pohodlí a díky atraktivnímu vzhledu se hodí ke každé příležitosti. Dopřejte si komfort a krásu v jednom!

Sexy kousek pro větší poprsí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte větší poprsí? Pak víte, jak nedocenitelné je pohodlné prádlo, které poskytne vašim bujným vnadám požadovaný tvar a oporu. Vyztužená podprsenka Loomis je pro vás jako dělaná. Díky propracovanému střihu a krásnému vzhledu v sobě skrývá vše, co od podprsenky žádáte. Pohodlí si zaslouží každá žena!

Prádlo jako druhá kůže

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nosíte ráda přiléhavé topy? Určitě už jste si všimla, jak se podprsenka může pod takovým oblečením nevhodně rýsovat. S bezešvou podprsenkou Dejana se vám nic takového nestane. Hladké nevyztužené košíčky splynou s liniemi vašeho těla, dodají poprsí přirozený tvar a oporu a podprsenka se stane vaší druhou kůží.

Originální podprsenka pro originální ženu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jaké prádlo by vám ještě nemělo chybět? Přeci to, ve kterém se budete skvěle cítit a ještě lépe vypadat. Tento luxusní kousek v unikátním designu si vás získá na první pohled. Push-up efekt dodá vašemu dekoltu na objemu, díky nízkému středu se hodí i do hlubokých výstřihů, a vy tak můžete svůj plný dekolt hned vystavit na odiv. Okouzlete sexy dvojvrstvým vzhledem.

Další články

Načítám