Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jen pár vyvolených tušilo, jakým životním trápením si prochází herečka Alena Vránová (80). Její dcera Markéta (55) už řadu let neúspěšně bojuje s démonem alkoholem. Lapálie s dceřinou závislostí došly tak daleko, že herecká legenda nad svým jediným dítětem zlomila hůl.

„Nemám už na světě co dělat. Matka mi práskla s telefonem," svěřila se Blesku zlomená žena. Alena Vránová se snažila dceři, kterou má s Vladimírem Rážem (†77), pomoci a kvůli její léčbě rozprodávala majetek včetně chalupy v Přeborově v jižních Čechách. Dcera se ale alkoholu vzdát nechtěla a jednou to s pitím přehnala tak, že upadla do kómatu, selhávají jí játra a hrozí jí demence.

Toho, že matku osočila z nezájmu, nyní lituje. „Vím, že jsem to kolikrát přehnala, ale jsem nemocná. Někdy ani nevím, co říkám," sype si popel na hlavu.

Markéta Rážová by se ráda usmířila se svou matkou, ta s ní ale odmítá komunikovat. Plánuje tedy napsat omluvný dopis a doufá v dobrý konec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám