Hlavní obsah
Článek

Pamatujete na slavnou pecku Ztracená bloudím? Zpěvačka Markéta Jakšlová (27) působí po boku Petera Fidlera v hudebním projektu Verona už deset let. Tahle krásná holčina, která změnila image a poslední dobou je za blondýnku, se v rámci kampaně k novému párty klipu Falling in Love vyfotila s koženou bundou, mini sukýnkou a v síťovaných punčoškách. A na páteční živé vystoupení v Kladně slibuje podobně rajcovní ohoz! Podívejte se do fotogalerie, jak to Markétě sluší!

Jakšlová s Fidlerem se už tento pátek objeví na šestnáctých narozeninách kladenského Disco Clubu Best. „Právě tenhle podnik na Kladně patří mezi naše oblíbená místa, kam se rádi vracíme,“ říkají Peter a Markéta, kteří se chystají popřát živým vystoupením.

A asi to bude divoký mejdan, neboť vstup do podniku je až od osmnácti let. Díky tomu mohou fanoušky kladenského klubu po začátku akce ve 21 hodin potěšit i sexy hostesky a welcome drinky zdarma. Čeká se tu také účast známých tváří a zahraje i dýdžej Athos. „Takže koukejte všichni dorazit a pořádně to oslavíme!“ dodává duo Verona.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám