Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Zpěvačka Ilona Csáková (53), která se stala loni v září podruhé maminkou, se věnuje především svým synům Dominikovi a Danielovi a obdělávání políčka za svým domem snů v Soběšicích, kde pěstuje ředkvičky a další druhy zdraví prospěšné zeleniny. V poslední době ale opět začala vystrkovat růžky a objevila se několikrát ve společnosti.

I s kily navíc jí to sekne. Když se nedávno objevila před kamerami v odvážné mini a s neskutečně dlouhou prosvětlenou kšticí, našli se i tací, kteří si ji pletli s Halinou Pawlowskou. Zpěvačka nám tehdy přiznala, že si nechala vlasy nabarvit a dorůst. Teprve teď však vyšlo najevo, že si k bujné kštici pravidelně dopomáhá v jednom z kadeřnických salónů na Vinohradech.

„Předevčírem seděla v jednom kadeřnictví velmi půvabná dáma, která si nechala zahušťovat vlasy a upravovat účes. Teprve po chvíli jsem zjistila, že se jedná o Ilonu Csákovou. V první chvíli jsem ji nepoznala. Byla skvěle naladěná a opravdu jí to seklo,“ sdělila Super.cz náhodná návštěvnice kadeřnického salónu.

Na Ilonu Csákovou, která se dle svých slov začala poporodních kil zbavovat pozvolna a uváženě, se mohou věrní fandové už zase těšit. V nejbližší době ji čeká například vystoupení na narozeninovém koncertu Felixe Slováčka a na prestižním koncertu Královny popu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám