Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britská modelingová chlouba Kate Moss (50) se sice po létech bouřlivého paření a milostných románků s pochybnými umělci vdala a usadila, ale pořádný večírek jí jednou za čas dokáže skvěle zvednout náladu i dnes. Kate navíc přišla propagovat svou novou knihu, a tak musela být hlavní hvězdou večera.

Čtvrteční noc v Londýně patřila slavné módní ikoně, která v dlouhé róbě zlaté barvy zářila jako slunce. Moss podpořila v klubu 50 St. James svou autobiografickou knihu s nepříliš originálním názvem 'Kate: The Kate Moss Book'. Modelka údajně neodkryla pouze své dětství a průběh kariéry, ale také modelingové pozadí a médii propírané drogové období.

Událost si nenechala ujít řada celebrit, včetně její důvěrné kamarádky Stelly McCartney, zpěvačky Florence Welch či zpěváků Boba Geldofa, Boy George nebo Noela Gallaghera. Celým večerem pak provázel americký návrhář Marc Jacobs.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám