Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jana Bernášková už je v sedmém měsíci těhotenství, ale není to na ní ani trochu vidět. "V civilu samozřejmě ano, ale tady na natáčení mi kostymérky navlékly o číslo větší kostým a bříško mi schovaly. Hraju už starší postavu, takže nemusím vypadat sexy," vysvětlila Super.cz Jana na natáčení seriálu Vyprávěj.

Přitom už prý přibrala dost. "Nahoře mám osm nebo devět kilo, už je to znát, a těším se, že hned po tomhle natáčení končím a jdu na mateřskou," dodala Bernášková, která ve Vyprávěj našla své životní štěstí v podobě scenáristy Rudolfa Merknera.

"Do seriálu jsem nastoupila před dvěma a půl roky, dva roky jsme spolu, před rokem jsme se brali a budeme spolu žít šťastně až do smrti," je se životem spokojená Jana.

Jediná věc, z níž má trochu strach, je to, jak její starší dcera Justýna přijme nového sourozence. "Samozřejmě se těší, ale trochu se i bojí, abychom jí věnovali dost pozornosti. Přece jen byla sedm let jedináček,“ uzavřela Bernášková, která prý už zná pohlaví potomka, ale zatím si je nechá jako překvapení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám