Hlavní obsah
Článek

Dceři herečky Betky Stankové (44) je sice už rok a dva měsíce, ale půvabná brunetka se stále nezbavila kil, která během těhotenství nabrala. "Já jsem nesměla. Zakázali mi to v seriálu Vyprávěj," vysvětlila Super.cz Betka na posledním natáčecím dnu.

"Když jsem otěhotněla, scenáristům jsem vlastně kápla do noty. Moje postava měla stárnout a já s každým kilem navíc vypadala o něco starší. Navíc se mi na začátku těhotenství dost zhoršila pleť, takže si na mně zapracovaly i maskérky," svěřila.

"No a když jsem porodila, tak mi bylo nakázáno, ať zapomenu na nějaké rychlé hubnutí. Že se jim takhle hodím víc. A já se aspoň nemusela omezovat," řekla nám maminka rozkošné dcery Alžběty, kterou s sebou měla i na posledním natáčecím dnu.

"Já ji s sebou nebrala pořád, dnes to byla náhoda. Muž říkal, že se mu chce vyjet na výlet na Dobříš, a to, že jsme zrovna tady točili poslední scénu, byla náhoda," upřesnila.

Kromě natáčení seriálu neskončila Betka kvůli miminku ani s dalšími pracovními aktivitami v Česku ani na Slovensku. "Nedokáži si představit, jak bych měla vyžít z mateřské 3800 korun. Sice mi chodí s železnou pravidelností, ale to bych neměla ani na pleny. Nezávidím maminkám, které jsou na ní závislé, a navíc jsou samy," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám