Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Zatímco se ženy trápí dietami a tráví dlouhé hodiny v posilovnách, aby zredukovaly svou váhu nebo zpevnily svá těla, Američanka Tammy Jung (23) touží po pravém opaku - chce se dostat mezi nejobéznější lidi světa a dělá pro to vše možné - dokonce do sebe nechá doslova cpát potravu trychtýřem.

Tammy byla kdysi zdravý teenager vážící 50 kilogramů, nevyhýbala se sportu, nošení úzkých kalhot a užívala si společných chvil s přáteli. Jednoho dne se ale v křehké blondýnce cosi zlomilo a ona se rozhodla, že přibere, jak nejrychleji to bude možné. Tráví proto dny zavřená ve svém domě, živí se smaženými kuřaty, kily koblih a cihlami sýrů.

V její snaze jí dokonce pomáhá i její osmadvacetiletý přítel Johan Ubermen, který jí přes trychtýř nalévá do krku mléčné koktejly se zmrzlinou, a snaží se tak do ní vpravit 5000 kalorií denně.

Díky své děsivé stravě teď Tammy váží 101 kilogramů - je tedy dále než za polovinou své vysněné hmotnosti - 190 kilogramů.

„Nikdy jsem nebyla šťastnější, nic mě nezastaví v tom, abych dosáhla svého snu. Vydělávám spoustu peněz za to, co miluji a chci vydělat ještě víc,“ říká žena, která se údajně neobává důsledků, které mohou zničit její zdraví. Své chvilky, během kterých jí, dokonce natáčí pro zástupy svých fanoušků na video.

A jak vypadá její denní jídelníček? K snídani spořádá vafle s vysokotučným roztíratelným sýrem, slaninu, párečky a ranní orgie zakončí několika hamburgery. V průběhu dne do sebe láduje chipsy a sýr, k obědu mívá pizzy nebo mexické jídlo a den zakončí mléčným koktejlem z vysokotučné šlehačky a celou krabicí zmrzliny.

Reklama

Další články

Načítám