Hlavní obsah
Článek

Nárůst popularity trávení dovolené v Česku je v posledních letech zřejmý. Finanční situace mnoha rodin v současnosti nesvědčí přílišnému rozhazování. Prázdniny v některé z mnoha turistických lokalit u nás se proto jeví jako logická volba. Navíc v době krize je správné nevozit peníze do zahraničí a nepodporovat cizí rozmařilé ekonomiky.

Luxusní chaty a chaty se SPA

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Není to však jen nižší zátěž pro domácí kasu, co ovlivňuje české rodiny při výběru dovolené. Kvalita a úroveň ubytování v České republice, ale i na Slovensku, za poslední roky výrazně stoupla. Pokud někdo nerad ztrácí kontakt s vymoženostmi každodenního života, nemusí mít žádné obavy. Například u chat a chalup, určených ke komerčnímu pronájmu, už kvalita vybavení výrazně převyšuje tu, na kterou jsme zvyklí třeba v Chorvatsku či v jiných evropských přímořských lokalitách. Na chatách nyní nechybí kvalitní zázemí včetně SPA nebo bazénů.

Vše pro milovníky turistiky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud někdo nechce pouze lenošit, nemusí. Milovníci turistiky, výletů na kole či různých vycházek sami nejlépe vědí, že krásy naší vlasti skýtají nevyčerpatelný potenciál. Děti, které převážnou část roku tráví v nevětraných školních učebnách, budou na každém takovém výletě výskat nadšením. A nejen děti – i dospělí určitě rádi doplní své vlastivědné znalosti. Ruku na srdce – kdy jste byli naposledy na Kokoříně nebo na Bezdězu? A byli jste tam vůbec někdy?

Dovolená v ČR

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Volbou domácí dovolené zkrátka určitě neprohloupíte. Nehrozí vám nebezpečné, zdlouhavé a strastiplné cestování až na kraj světa, vaše peněženka zůstane ušetřena nečekaných výdajů, opravdově si odpočinete a všude se domluvíte. Co je však nejdůležitější: ukážete svým dětem, jak jste trávili prázdniny v dobách svého mládí.

Tištěný katalog zdarma

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nový katalog Chaty a chalupy v ČR a SR na sezónu 2013 již tradičně obsahuje výběr těch nejžádanějších a nejatraktivnějších rekreačních objektů, které jsme pro vás připravili na základě 23 let zkušeností. Tištěný katalog je velmi praktickým a nepostradatelným pomocníkem při výběru vaší dovolené. Můžete ho vzít do ruky, nosit všude s sebou, ukázat rodině a přátelům. Z široké nabídky obrázkového katalogu si určitě vybere každý. Můžete strávit prázdniny v luxusní chatě s bazénem či saunou, anebo třeba ve stylové chaloupce na samotě, kde se stále svítí petrolejovými lampami.

Další články

Načítám