Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Bára Basiková (61) vypadá rok před padesátkou lépe než kdy předtím. Konečně se jí podařilo shodit všechna kila, která nabrala kvůli komplikované zlomenině kotníku. Ten ji ale pořád trápí. Dva a půl roku od úrazu, kdy uklouzla na mokré podlaze v řeckém hotelu, jí budou konečně vytahovat z nohy šrouby.

"Operace je naplánovaná na leden. Pořád mám s kotníkem problémy, v určitém úhlu nemůžu nohu vůbec ohnout, tak doufám, že se to operací vyřeší. Čeká mě ale ještě čtyři až pět týdnů rehabilitací, tak jsem musela odříct všechnu práci. Nemůžu nosit podpatky, kotník mi otéká, tak se nevejdu ani do kozaček," vyprávěla Super.cz Basiková.

Jinak si ale na figuru rozhodně stěžovat nemůže. "Pořád jím krabičkovou dietu, hodně běhám kolem malého a nejvíc mi určitě pomohl přístroj, který pomáhá hubnout pomocí elektrošoků, které stimulují svaly," vysvětlila na sedmém výročí salonu, jehož je tváří.

"Po operaci si taky postavu jinak nebudu moct udržovat, na sport to rozhodně nebude a tady se při hubnutí leží," smála se. Do smíchu jí ale není, co se týče finanční kompenzace, kterou by měla za úraz dostat od pojišťovny. "Stále se nic neděje, protože musí být ukončena léčba, aby se to mohlo vypočítat," upřesnila Bára.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám