Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stejně jako každý rodič i těhotná zpěvačka Victoria (40) si přála, aby měla zdravé dítě. V koutku duše ukrývala ale vroucné přání, aby její druhé dítě byla holčička. Je to logické, doma má už tříletého Davida, a tak by bylo děvčátko do páru. Po včerejším vyšetření na ultrazvuku se ukázalo, že se krásné těhulce její sen splní.

„Jelikož mám doma ’boyband’ ve složení mého partnera Thoma, syna Davida a anglického buldočka Ramba, tak jsem neskonale šťastná, že se nám narodí holka," říká Victoria.

R’n’b diva měla od začátku těhotenství silné tušení, že to bude právě děvčátko. „Říká se, že holky těhotným maminkám ubírají na kráse a to byl přesně můj případ. Začala se mi zhoršovat pleť a vytvarovalo se mi a zvětšilo bříško," říká zpěvačka, která má pocit, že přibírá mnohem více na váze, než když čekala syna. „Holčička je větší než Davídek, tak jsem ráda, že chodím na pilates a na jógu," říká těhulka.

Reklama

Další články

Načítám