Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kris Jenner (57) má skutečně ideální geny na plození nádherných dcer. Celkem jich má pět. A jednu krásnější než druhou. Zatímco většinu slávy si zatím stále ‚krade‘ pro sebe vnadná Kim (43), její nejmladší sestřičky Kylie (15) a především Kendall (17) jí šlapou na paty.

Teenagerky nyní nafotily kampaň pro novou kolekci návrhářky Sherri Hill a výsledek je vskutku senzační. Obě sladké brunetky by z fleku mohly vystřídat slavné modelky na přehlídkách. Především 180 centimetrů vysoká Kendall se začíná v této oblasti prosazovat stále víc a na svém kontě má už kampaně pro Hello Kitty, Forever 21, OPI nebo White Sands. Objevila se také na obálce v řadě časopisů, mimo jiné v OK!, Teen Vogue, Genlux nebo Seventeen.

Obě dívky se přitom objevují i v reality show televize E! Keeping Up with the Kardashians. Co myslíte, mají tyto nadějné modelky šanci v budoucnu zastínit slavnější sestry Kourtney (45), Khloé (39) a především Kim?

Reklama

Další články

Načítám