Hlavní obsah
Článek

Soukromí kdysi nejlepšího hokejisty planety Jaromíra Jágra (52) zajímá spoustu lidí víc než jejich vlastní křečové žíly. A protože Češi jsou velmi hraví, dokonce si už mohou vsadit na to, s kým bude Jarda sdílet lože. Největší favoritkou je podle bookmakerů Taťána Kuchařová (36), velkou šanci mají ale i Kateřina Sokolová (35), Agáta Hanychová (38) či Ornella Štiková (31)!

Jágr se po šestiletém vztahu rozešel s přítelkyní Innou Puhajkovou, která se utěšuje prací ve sportovní redakci televize Nova. A je logické, že testosteronem zahlcený muž jako on nezůstane doživotně meditujícím mnichem. Proto se už vyrojily spekulace, která ze slavných krásek stane jako další po jeho boku.

Do dohadů se zapojila i sázková kancelář, která nejnižší kurz nasadila Miss World Taťáně Kuchařové. Hned za ní jsou Sokolová a Hanychová. „Agátu by takovýto úlovek dostal na dlouhou dobu na první stránky bulváru, takže až se naskytne příležitost, rozhodně nebude váhat. Její kolegyně Hanka Mašlíková je ještě větší bojovnice a jestli se s Jardou obě seznámí na stejném večírku, její vítězství bude maximálně těsné, řekl bych o prsa,“ uvedl Michal Hanák, hlavní bookmaker sázkové kanceláře.

Úplně nejmenší šanci má Halina Pawlowská, na kterou vypsali hororový kurs 1000:1. „Víme my vlastně vůbec, co má Jarda rád?“ ptá se zástupce společnosti.

Reklama

Další články

Načítám