Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Prohlédli jsme nabídku a vybrali další módní kousky, se kterými budete mít pod vánočním stromečkem úspěch. Muži ocení praktičnost a ženy si je zamilují.

Víte, co koupit na Vánoce? Máme několik prima nápadů

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nevíte, co svým blízkým koupit na Vánoce, a tak dárky kupujete až na Štědrý den, kde se dá? Ušetřete si letos nervy a nakupte dárky s předstihem. Že nevíte jaké? Právě proto jsme pro vás připravili několik dalších tipů, které potěší muže i ženy. Nebojte se inspirovat.

S romantikou zabodujete

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dámy zbožňují romantiku, něžnosti a jakoukoliv další pozornost. Proto není nic snazšího než jim darovat takový kousek oblečení, který v sobě tohle všechno skrývá. Třeba luxusní saténovou košilku. Košilka Lilou v moderní fialové barvě je navíc ještě zdobena krajkou, což si zamiluje každá žena. Vsaďte zkrátka na jistotu a darujte smyslné prádélko.

Hit letošních Vánoc – župany

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jsou měkoučké, heboučké, teploučké… A když to možná mužům přijde k neuvěření, ženy tyhle chlupaté župany milují k zbláznění. Z nabídky si pak stačí vybrat jenom vhodný design – letos frčí puntíky a kytičky – a o úžasný dárek máte postaráno. Navíc se nemusíte bát, že by župan nepadl – stačí jen okoukat z cedulek, co partnerka nosí za velikosti, a máte vyhráno.

Župany i pro pány

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ani muži nepřijdou tento rok zkrátka – i pro ně je v nabídce řada praktických županů. Teplých, příjemných a v moderním designu. Župany jsou navíc jedny z mála kousků oblečení, nad kterými se pánové u stromečku neošklíbají – přijdou jim totiž vhod. Mezi top nejlepšími kusy pak najdeme také župan Sasza – ve stylových barvách a s trendy pánským vzorem.

Milujete ji? Tak jí to ukažte!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nakupovat dárky pro ženy není žádná sranda. Zvlášť když se konečně rozhodli darovat originální lehce erotické prádélko, kterým chcete vyjádřit, že máte rád ji i její tělo. Vybrali jsme proto kousek, který se bude líbit většině žen. Korzet Katie je navíc ušit tak, aby padl každé postavě. Díky elastické látce se nemusíte bát, že se zmýlíte ve velikosti, a černá barva je věčný evergreen. Tak proč nadále váhat?

Praktičnost pro muže

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Muži nejsou z oblečení pod stromečkem tak nadšeni jako ženy. Většinou se totiž obávají (a často právem), že se partnerky nestrefí do jejich vkusu. Proto není nic snazšího, než vybírat dárky, které jsou v první řadě praktické. A čím tedy svého drahého nadchnete? Například jednoduchým pánským trikem pod košili – bez toho se totiž neobejde žádný moderní muž. A navíc – triček není nikdy dost. Darujte tedy praktičnost.

Další články

Načítám