Hlavní obsah
Článek

Korejka Hang Mioku (52) kdysi bývala modelkou. I když měla téměř vše, po čem ženy touží, stále nebyla spokojená se svým vzhledem - toužila po hladké pleti. V osmadvaceti letech podstoupila několik zákroků, díky nimž se pyšnila pletí, kterou by jí mohlo závidět kdejaké dítě. Hang to ale nestačilo a i přes rady lékařů, kteří jí odmítli udělat další zákrok, neváhala a sama si aplikovala do obličeje silikon a kuchyňský olej. Teď svého činu hořce lituje.

Kdysi půvabná Hang šla na svůj první zákrok před čtyřiadvaceti lety. Nato se odstěhovala do Japonska, kde podstoupila řadu dalších zákroků. Jak se ale říká, s jídlem roste chuť a Hang se nemohla své hladké pleti nabažit. Když se jí začal obličej kvůli četným injekcím zvětšovat, lékaři odmítli v kúře pokračovat.

Posedlé Korejce se ale podařilo sehnat láhev silikonu, stolní olej a stříkačku a injekce si do tváře vpichovala sama.

Její tvář se natolik změnila, že ji nepoznali ani vlastní rodiče. Nejenže se nebohé ženě obličej zdeformoval, ale rovněž narostl do gigantických rozměrů, takže její postava v porovnání se zbytkem těla vypadá velmi bizarně.

Hang se se svým problémem nakonec svěřila veřejně v televizi a díky lidem, kterým se jí zželelo, se podařilo vybrat peníze, díky nimž absolvovala několik operací, při kterých jí lékaři odebrali 60 gramů silikonu z tváře a 200 gramů silikonu z krku. I přesto Hang svého původního vzhledu zřejmě nedosáhne.

Reklama

Další články

Načítám