Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Necelý měsíc po představení revolučních tarifů O2 už je jasné, že doby, kdy jsme si hlídali kredit, volné minuty nebo řešili, jestli se hovor počítá po vteřinách, jsou nenávratně pryč. Desítky tisíc Čechů už tyhle věci vůbec neřeší. Zajímalo nás, jak se jim žije s neomezenými tarify.

Květinové tarify letí, všichni chtějí být FREE

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Po květinové revoluci O2 nezůstal na českém trhu mobilního volání kámen na kameni. Ceny šly dramaticky dolů, za své peníze teď lidé dostanou mnohem víc. „Ty nové ceny samy o sobě už jsou hodně dobré. Když jsem zjistil, že dostanu ještě slevu 100 Kč měsíčně, protože mám od O2 i internet, nebylo, co řešit,“ říká Martin (36) z Liberce. Přešel na tarif FREE CZ s neomezeným voláním a SMS do všech sítí, ve kterém má i 1 GB dat. Platí za něj 649 Kč měsíčně a ani korunu navíc – není, co přečerpat.

Sleva pro mladé: každý měsíc z ceny tarifu 50 korun dolů

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Je to opravdu změna,“ usmívá se Petra, studentka 3. ročníku vysoké školy, „trvalo mi pár dní, než jsem si přestala podvědomě hlídat, jak moc volám. Teď už se prostě vůbec nemusím omezovat.“ Protože Petře ještě nebylo 26 let, dostala na tarif FREE CZ slevu 50 Kč měsíčně. Už letos si bude zařizovat vlastní bydlení, a plánuje, že si do něj pořídí internet od O2. Ke slevě pro mladé pak dostane (stejně jako Martin) ještě slevu 100 Kč za kombinaci s internetem. Celkem tak každý měsíc ušetří 150 Kč z ceny tarifu.

Sleva pro seniory: také lidé nad 60 let ušetří

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Po prvních pár dnech neomezeného volání Martin zařídil FREE tarif i svým rodičům. „Jsme v kontaktu hlavně spolu, takže jim stačí neomezené volání a SMS v síti O2. Se slevou pro seniory to vychází levněji, než když pořád dobíjeli kredit. A navíc každý u jiného operátora,“ popisuje Martin, jak dal konečně do pořádku volání v celé rodině. Jeho rodiče teď mají FREE O2 tarif se slevou pro seniory nad 60 let za 199 Kč měsíčně. A nemůžou si ho vynachválit.

Další články

Načítám