Hlavní obsah
Karen Mchitarjan
Článek

Zpěvák Karel Gott (†80), už nebudí u svých mladších kolegů žádný respekt. V posledních týdnech se do něj totiž neustále někdo naváží. Po seriózním pořadu Události, komentáře, během kterého jej moderátoři Jakub Železný a Daniela Drtinová poslali do starého železa, se do něj pustil i herec Ondřej Sokol (52). I ten by Gotta už nejradši viděl v pěveckém důchodu.

„Nazdar Karlosi,“ začal sehraný telefonát s Gottem Sokol, když mu během natáčení primáckého pořadu Partička podal Richard Genzer telefon. Tím rozesmál celé publikum i své kolegy Richarda Genzera, Michala Suchánka a Tatianu Vilhelmovou. Touto větou ale scénka neskončila. Pokračování bylo mnohem útočnější. Sokol zpočátku s Gottem rozebíral předešlou propitou noc. Poté s ním začal řešit konec jeho kariéry.

„Tak co, nějaká šňůrka bude, nebo jsi definitivně pohřbil tu kariéru,“ ptá se jakoby Sokol Gotta. A pokračuje. „Nebuď z toho smutný. Myslím si, že nechat zabít Michala Davida není dobré,“ to jsou věty, které rozesmály celý sál.

Vrchol jeho hereckého výkonu přišel teprve v momentě, kdy chce rozhovor ukončit. Gott však dotírá, aby si ještě povídali. „Hele Karlosi, já mám natáčení. Zrovna hraju. Jsou tady zapnuté kamery. Něco, co jsi léta nezažil,“ rozesmál všechny přítomné Sokol. Otázkou zůstává, jestli se u toho videa bude smát i Gott. Ve svém věku by si přeci jen zasloužil více respektu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám