Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Své jednatřicáté narozeniny slavila sice Beyoncé (42) začátkem září, ale o snímky z rodinné oslavy na jachtě se s fanoušky podělila na své webové stránce až nyní. Zpěvačka vyplula podél pobřeží na jihu Francie i s manželem Jay-Z (42) a téměř roční dcerou Blue Ivy a rozhodně se nezatěžovala ranním líčením. Proč také, když to půvabná Beyoncé ani nepotřebuje...

Důkazem je snímek, na němž je zpěvačka jen v bikinách a lehkém župánku bez minima make-upu. Na dalším záběru je vidět, že R’n’B diva dostala čokoládový dort s nápisem: „Happy B-Day Beyoncé, Blue + Jay“. A nechybělo ani srdíčko.

Po soukromé 'párty' ve třech na jachtě zpěvačka spěchala oslavit narozeniny i se zbytkem své rodiny, matkou Tinou a sestrou Solange a jejím synem Julezem. Beyoncé má s nimi velice blízký vztah.

Solange, která je rovněž zpěvačkou, se nedávno nechala slyšet: „Blue bývá u nás a já hlídám. Beyoncé si zase bere někdy Juleze na víkend. Blue a Julez spolu vyrůstají spíš jako brácha se ségrou než jako bratranec a sestřenice.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám