Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To se jen tak nevidí! Zpěvačka Dara Rolins (51) a drsný rapper Rytmus (47) prokázali, že mají velké srdce. Na sociální síti uspořádali charitativní dražbu svého oblečení a doplňků, které už nepotřebují.

Výtěžek věnují na léčbu čtyřměsíční holčičky Sašky Uhlarikové, které lékaři diagnostikovali zhoubný nádor a za svůj krátký život už musela zvládnout dvě operace. Od té doby podstupuje náročnou léčbu a maminka s ní v nemocnici tráví veškerý čas.

Charita vzbudila velký ohlas. K mání je například Rytmusova mikina, luxusní brýle či sako. Fanoušci, kteří chtějí pomoct, neváhají za oblečení nabízet i mnohonásobně vyšší částky. Vyvolávací cena bundy 1275 korun se například vyšplhala až na krásných skoro 23 tisíc. Velké sumy neváhají fanoušci obětovat také za trička Dary Rolins.

Maminka nemocné holčičky neskrývá své dojetí a vděčnost. „Děkujeme Patrikovi a Darince, že dokáží myslet i na druhé lidi, že mají chuť a snahu pomoci, obětují energii a čas pro cizí lidi. Velmi si toho ceníme, hlavně za mé dětičky,“ děkovala na sociální síti maminka, jež má doma ještě pětiletého syna.

Zdá se, že rodina nemocného děvčátka se v těžkých chvílích dočká aspoň příjemné finanční kompenzace, která rodině pomůže vyhrabat se z nejhoršího.

Reklama

Další články

Načítám