Hlavní obsah
Článek

Veleúspěšný písničkář Jaromír Nohavica (70) si zkusí roli herce. Přijal malou roli v psychothrilleru Isabel režisérů Lukáše Melníka a Marcela Škrkoně. Důvod? Jde o film z ryze ostravského prostředí. Vedle zpěváka si ve filmu zahrají také Katarína Knechtová nebo Michal Kavalčík (48) alias Ruda z Ostravy.

Thriller odehrávající se během jednoho dne a jedné noci v současné Ostravě je příběhem začínající novinářky Isabel, která se ve snaze o senzační reportáž vydává za tajemným mužem. Díky své naivitě a odvaze se dívka ocitá v pasti děsivé společnosti, ve které musí bojovat o holý život.

Snímek se natáčel loni a zrodil se hlavně díky nadšení mladých tvůrců. „BO!!! A za tím tři vykřičníky. První vykřičník bo mládí, druhý bo nadšenci a třetí bo za svoje,“ pochválil debutující režijní dvojici Jarek Nohavica.

„Ostrava inspiruje k mnoha námětům a vampýrské téma je právě jedním z nich. Scénář je psaný na tělo nejen konkrétním hercům, ale i Ostravě a jejímu geniu loci. Fakt, že se projekt realizuje, je plněním našich snů i nočních můr zároveň. Isabelin příběh odhaluje skrytá tajemství ocelové metropole," řekl Super.cz režisér Marcel Škrkoň.

Reklama

Další články

Načítám